Vi är en flyttfirma med magasinering

Vi är en flyttfirma med magasinering

Hos oss kan ni magasinera i Malmö

Välkommen till oss, en flyttfirma med magasinering. Hos oss finns ledigt lagergolv som kostar 150kr/m² inklusive moms och det går att tidsbestämma eller ha en löpande månadshyra.

 För att spara yta och kostnad för dig så staplar vi i den mån det går utifrån hållbarhet på höjden. Det finns också möjlighet att hyra stora förvaringslådor på 8m³ för er som har bohag att magasinera i Malmö under en lång tid. För prisuppgifter på dessa så ber vi er att ringa oss så ska vi hjälpa er med det.

Det som magasineras hos oss låses in i en lagerlokal som endast vi har tillgång till, så när det är något ni önskar komma åt så följer någon av oss med för att öppna. Tänk på att det alltid krävs giltigt ID-kort vid varje tillfälle som ni önskar ha åtgång till era saker. Ibland kan det vara lämpligt att magasinera i Malmö på en plats som ni själva har fri tillgång till, men om ni vet att ni inte behöver hämta och lämna saker särskilt ofta så är det här ett billigare alternativ.

Är det så att ni har saker som ni vet att ni behöver lätt åtgång till så meddela oss det så att vi kan ta hänsyn till det och göra en mer lättåtkomlig placering av just de sakerna.

 

Möjlighet att hyra stora förvaringslådor på 8m³ 

Välj tidsbestämt eller månadshyra

Magasinerat bohag är inlåst i lagerlokal 

flytta

Allt om flytt och magasinering i Malmö

Anledningen till att vi är en flyttfirma med magasinering är att vi vill erbjuda så kompletta tjänster som möjligt och det finns flera anledningar när flytt och magasinering går hand i hand.

Kanske ska ni i samband med flytt också göra en renovering som gör att ni inte har möjlighet att ta med allt bohag på samma gång? Kanske ska ni bosätta er utomlands en period och varken kan eller vill flytta med er alla saker men vill heller inte göra er av med det?

Ibland händer det också att vi samlar på oss saker som vi ännu är osäkra på om vi vill släppa taget om men har inte plats för det i hemmet eller på arbetsplatsen just nu. Oavsett anledning så finns möjligheten att magasinera i Malmö i våra lokaler. För att få reda på ledigt utrymme och boka plats så är ni välkomna att höra av er till oss.

Vill ni boka flytthjälp eller assistans med nedpackning och eller uppackning så finns vi för er. Vi kan även bistå vid att montera isär och ihop möbler samt inredning i privata bostäder och på kontor eller andra verksamhetslokaler. Både företag och privatpersoner finns i vår kundkrets och vi gör transporter vid flytt såväl i och kring Malmö som så långt som upp till Stockholm

Offertförfrågan

Skicka en förfrågan till oss så återkommer vi inom kort