Flyttfirma i Malmö med kompletta lösningar

Flyttfirma i Malmö med kompletta lösningar

Söker du flyttfirmor i Malmö – här är vi!

Malmö Flytt och Möbeltransport erbjuder just som det låter tjänster inom flytt både för privatpersoner och företag.

Vår flyttfirma i Malmö har alla gällande tillstånd som man ska ha för att få utföra godstransport mot betalning både inrikes och utrikes. Kanske sitter ni och söker bland flyttfirmor i Malmö och jämför för att komma fram till vilken som ni känner mest förtroende för och som ni vill anlita.

Har ni några frågor innan flytten så är ni varmt välkomna att kontakta oss redan idag. Egentligen är vi inte bara en enkel flyttfirma i Malmö, då vi vill ge våra kunder så mycket kompletta lösningar som möjligt. Det innebär att vi kan assistera vid både nedpackning och uppackning av det vi kallar lösöre.

Lösöre innefattar till exempel böcker, glas och porslin. Behöver ni hjälp med att demontera eller montera möbler och annan inredning så gör vi även det. Om ni är ett företag kan det röra sig om att packa ner och packa upp kontorsmaterial och arkiv samt att montera kontorsinredning. Förutom vad det är vi kan paketera och transportera så är det en viktig detalj att vi är en flyttfirma som kör Malmö – Stockholm och tillbaka.

Flyttfirma i Malmö

Vår flyttfirma kör mellan Malmö och Stockholm

Som vi nämnt så önskar vi erbjuda så kompletta lösningar som möjligt och därför är en av våra tjänster att vi flyttar mellan Malmö och Stockholm, då vi märkt att det finns ett stor efterfrågan om det.

Ert gods hanteras av kompetent och noggrann personal och för både er och vår trygghets skull så är det naturligtvis också försäkrat under hela transporten, från punkt A till punkt B. Utöver detta så är vi måna om att ordna med transporttider som passar er.

Om det är så att man har en verksamhet som ska förflyttas så vill man kanske genomföra själva flytten utanför kontorstid för att så lite som möjligt ska störa driften på företaget. Därför kan vi komma överens om att göra flytt på kvälls- eller nattid.

Men vi är inte bara en flyttfirma i Malmö med många varianter på lösningar, vi har även smart och säkert lagerutrymme för magasinering. Det här går att hyra antingen på bestämd tid eller löpande månadsvis av både privatpersoner och företag.

Inte nog med det! Om ni i samband med flytt önskar hjälp med flyttstädning så kan vi bistå med det. Både städtjänster och flytthjälp går att göra RUT-avdrag för och om ni önskar nyttja det så gör vi avdraget direkt på er faktura.

Flyttfirma som åker mellan Malmö och Stockholm

Offertförfrågan

Skicka en förfrågan till oss så återkommer vi inom kort