Flyttstädning

Vi har genom kontakter med städfirmor (på de flesta orter) möjlighet att kunna förmedla kompletta och prisvänliga flyttstädningar med Nöjd-kund-garanti!

Flyttstädning i Malmö

Det som ingår i flyttstäd är allt det som krävs för att ni ska få godkänd besiktning efteråt, vilket oftast innebär att det är hyresvärd eller den nya hyresgästen som godkänner städningen.

Vi har alltid en nöjd kund-garanti så skulle det trots allt vara något som inte är till belåtenhet så rättar vi självklart till det kostnadsfritt. Planerar ni exempelvis flytt Stockholm – Malmö eller till någon annan ort en bra bit bort, så löser vi ändå det med nycklar så att vi har tillgång till bostaden eller lokalen och kan städa den.

Kontakta oss så ordnar vi med den bästa lösningen. Sedan flera år tillbaka så kan man vid flytthjälp och flyttstäd använda sig av RUT-avdrag som ger ett avdrag på 50% av kostnaden. Det går att läsa mer om detta på Skatteverkets hemsida och om det här är något ni vill använda så gör vi enkelt det avdraget på er faktura.

Information från Skatteverket

flyttstadning-malmo

Offertförfrågan

Skicka en förfrågan till oss så återkommer vi inom kort