Erfaren flytthjälp i Malmö

Erfaren flytthjälp i Malmö

Komplett med flytthjälp och flyttstäd

Är det dags att byta bostad eller företagslokal?

Vi erbjuder flytthjälp i Malmö men gör även bohagstransport vid flytt mellan Stockholm och Malmö. Vare sig ni är privatpersoner eller företag så kan ni anlita oss för både flytthjälp och flyttstäd. Ambitionen är att vara en aktör som med våra tjänster kan avlasta er antingen med någon av tjänsterna eller med flera för just anpassade helhetslösningar.

Vi har mycket erfarenhet inom vårt område och har kunnig och engagerad personal. Självklart har vi alla giltiga och nödvändiga tillstånd som krävs exempelvis för godstransporter mot betalning och dessa är giltiga både inrikes och utrikes. Vi har tecknad transportörsansvarsförsäkring och rörelseförsäkring hos TryggHansa, vilket är en trygghet för både oss som företag och för er som uppdragsgivare.

Ni ska veta att ert bohag som vi får förtroende att förflytta är försäkrat hela vägen från punkt A till punkt B. Vi har också särskild hantering av ömtåliga gods så som exempelvis datorer och liknande. Det är ofta att städning är ett stressmoment vid flytt och just därför kan ni anlita oss för både flytthjälp och flyttstäd.

flyttfirma

Privatflytt

flytt

Kontorsflytt

flytta

Magasinering

stad

Flyttstädning

Planerar ni flytt Stockholm – Malmö?

Det som ingår i flyttstäd är allt det som krävs för att ni ska få godkänd besiktning efteråt, vilket oftast innebär att det är hyresvärd eller den nya hyresgästen som godkänner städningen.

Vi har alltid en nöjd kund-garanti så skulle det trots allt vara något som inte är till belåtenhet så rättar vi självklart till det kostnadsfritt. Planerar ni exempelvis flytt Stockholm – Malmö eller till någon annan ort en bra bit bort, så löser vi ändå det med nycklar så att vi har tillgång till bostaden eller lokalen och kan städa den.

Kontakta oss så ordnar vi med den bästa lösningen. Sedan flera år tillbaka så kan man vid flytthjälp och flyttstäd använda sig av RUT-avdrag som ger ett avdrag på 50% av kostnaden. Det går att läsa mer om detta på Skatteverkets hemsida och om det här är något ni vill använda så gör vi enkelt det avdraget på er faktura.

Nu vet ni vart ni kan vända er när ni söker flytthjälp i Malmö, men det som också kan vara bra att veta är att vi även har möjlighet att magasinera bohag vilket kan vara aktuellt exempelvis i samband med någon flytt. I våra lagerlokaler låses era saker in så att de står säkert och det finns plats för både hela och delar av bohag.

Offertförfrågan

Skicka en förfrågan till oss så återkommer vi inom kort